Vergoedingen

Ervaringsgerichte therapie en hypnotherapie

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van mijn individuele, klacht gerelateerde therapie via de aanvullende verzekering. De kosten vallen niet onder uw eigen risico. Op RBCZ.nu (onder het kopje ‘Veelgestelde vragen’) en ZorgWijzer.nl (Alternatieve geneeswijzen onder kopje Psychosociale therapie en/of Hypnotherapie) kunt u terugvinden welke zorgverzekeraars dat zijn. De hoogte van de vergoedingen hangt af van de dekking die u gekozen heeft. Kijk onder de kop Complementair en Aanvullende zorg van uw polis of doe navraag bij uw zorgverzekeraar.

Vergelijk en Kies helpt u bij het kiezen van een zorgaanbieder: vergelijk op kwaliteit, contract, waarderingen en afstand.

Zie voor meer informatie over zorgverzekeringen.

Coaching (in de werksituatie)

Indien u behoefte heeft aan coaching in de werksituatie dan kunt u uw behoefte voorleggen aan uw werkgever. Werkgevers hebben doorgaans budget voor coaching.

Re-integratietrajecten

Zit u in een re-integratietraject voor de terugkeer naar werk? Vraag dan aan uw begeleider wat de mogelijkheden voor coaching zijn.

Wanneer kun je bij mij terecht?

Binnen een week. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Bel (015) 200 01 88 of Email versturen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!