Supervisie

Supervisie is een vorm van persoonlijke begeleiding die zich richt op professionals die zelf met mensen werken. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen, coaches en therapeuten (in opleiding), docenten en andere, niet nader genoemde, professionals in onderwijs, zorg en welzijn. Tijdens supervisie kunnen professionals problemen inbrengen die zij in de dagelijkse praktijk tegenkomen. Hierbij staat de houding of attitude van de professional op de eerste plaats. Aan de hand van een of meerdere casussen die de professional inbrengt, onderzoeken de professional en de supervisor de houding die de professional in de casus inneemt. Op deze manier vergroot de professional zijn of haar bewustzijn over het eigen functioneren in de dagelijkse praktijk. Ook professionals die hun functioneren willen ‘opfrissen’ zijn welkom voor supervisie.

…persoonlijke begeleiding voor professionals die zelf met mensen werken…

Na iedere bijeenkomst krijgt de professional huiswerk mee waarmee het onderzoek in de dagelijks praktijk wordt gecontinueerd. Hierdoor wordt het innemen van een effectievere houding gestimuleerd en bestendigd.

Tarieven (per sessie van anderhalf uur)

  • studenten: € 95,- excl. btw
  • professionals: € 175,- excl. btw
  • groepen: in overleg

Reacties

‘De intervisie heeft mij helderheid gebracht in het therapieproces met dochter en haar familie. Ik “verzandde” en nu stroomt het weer tussen dochter en mij’.

Lees meer…

Wanneer kun je bij mij terecht?

Binnen een week. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Bel (015) 200 01 88 of Email versturen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Tevredenheidsonderzoek Supervisie

 

 Dienst  Aantal  Response Tevreden
(1-10)
 Supervisie 1  1 (100%) 8,0

 

Binnen 1 maand na afloop van een traject ontvangt de cliënt een evaluatieformulier.