Ervaringsgerichte trainingen

Workshop jeZelf herinneren, een innerlijke reis
Deze training gaat over het pad van jeZelf herinneren. Het is een innerlijke reis die je dichter bij jeZelf brengt. Wat is jeZelf nu eigenlijk? Dat is de centrale vraag die uiteindelijk alleen door jezelf te beantwoorden is. Om te beginnen is het belangrijk dat je jezelf toestaat om niet te weten wat jeZelf zijn voor jou precies betekent ook al kunnen je er wél een gevoel bij hebben. Vergelijk het b.v. met een kind dat niet precies weet wat het betekent om straks een volwassene te zijn. Stel je jezelf eens voor dat hoe je jezelf nu kent, niet is wie je in wezen bent: jeZelf.

Data najaar 2020 volgen uiterlijk in april 2020

 

Verbonden ademen

Verbonden-ademen kan diep verrijkend zijn. Door verbonden-ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie. Dit is wat we telkens opnieuw zien bij de deelnemers aan onze retraites en ademavonden. Het lichaam gaat in een diepe staat van ontspanning. Daardoor worden oude fysieke spanningen losgelaten – spanningen die opgeslagen liggen in het oude brein en waar je met coaching en/of gewone therapeutische sessies niet bij komt. Dit maakt een verbonden-adem sessie tot een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid en vitaliteit kan brengen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf.

Ga voor meer informatie naar:

Workshop verbonden ademen

Ervaringsgerichte retraites

Awareness intensive

Een intensieve retraite waarin je langzaam in een boeiende structuur alle concepten over jezelf laat varen en ontdekt wie er verborgen zit onder al die beeldvorming.

Data: 10 t/m 12 september 2020

Ga voor meer informatie en inschrijven naar:

Retraite Awareness intensive

Stilteretraite

Vergroot je gewaar zijn door de stilte in te gaan
Data: 10 t/m 12 december 2020

Ga voor meer informatie en inschrijven naar:

Stilteretraite

 

 

 

 

Wil je je aanmelden?

Bel (015) 200 01 88 of Email versturen !